♥ Disclaimer


Daca vreuna dintre imagini va apartine si nu a fost mentionata sursa, va rog sa-mi scrieti un comentariu sau un mail in care sa specificati acest lucru si voi scrie in postare.


Majoritatea pozelor postate pe blog imi apartin si va rog sa-mi cereti permisiunea inainte de a le posta pe alte siteuri sau bloguri sau sa lasati link catre blog. Majoritatea produselor prezentate sunt cumparate de mine, in scop personal. In cazul produselor primite spre testare, voi specifica in cadrul articolului.

Nu sunt platita de niciuna din firmele prezentate pentru publicitate. In caz contrar, voi specifica in cadrul articolului respectiv.

Reviewurile reprezinta parerea mea personala sincera despre produs, subiectiva sau obiectiva, si imi rezerv dreptul de a publica experienta mea cu produsul respectiv, pozitiva sau negativa.

Reviewurile pe care le gasiti pe blog nu sunt realizate de o persoana profesionista, tineti cont de lucrul acesta atunci cand cititi articolele. Incerc sa fiu cat mai explicita si corecta, dar in cazul in care aveti totusi intrebari legate de un produs, va rog sa lasati comentariu in cadrul articolului in care prezint produsul si va voi raspunde. 


Pentru colaborari
In cazul produselor trimise pentru testare, imi rezerv dreptul de a-mi exprima parerea sincera in legatura cu acestea, de a publica experienta mea cu produsele respective. Nu accept colaborari in cazurile in care mi se cer anumite reviewuri cu care nu sunt de acord sau care nu relateaza cu adevarat experienta mea personala cu produsele.

Pentru orice intrebare, nelamurire, sugestie, cerere de afiliere, colaborare sau pentru a-mi trimite produse spre testare, folositi formularul pe care il gasiti aici sau imi puteti trimite direct un mail pe adresa de pe pagina de contact. In decurs de 48h, va voi raspunde la mesaje, in caz contrar, mai trimiteti odata mail-ul pentru siguranta.


Multumesc & enjoy the blog :)