luni, 30 aprilie 2012

April's Faves

Hey ♥


S-a mai terminat o luna din 2012 si am reusit sa trag linia pentru lista cu produsele preferate de luna aceasta :) Nu am pus foarte multe, pentru ca pe majoritatea le stiati deja, nu imi schimb preferintele atat de repede, dar cateva produse mi-au fost de mare ajutor in luna aprilie.

Se simte ca incepe vara si voi reveni iar la produsele fresh de anul trecut, abia asteptam momentul asta! 

Voi ce produs ati folosit cel mai des luna asta?


Apa termala Vichy - a fost primul produs de acest gen si mi-a placut foarte mult. Mai am putin din ea pentru ca era recipient mic (50 ml), dar cred ca o voi recumpara pentru vara.

Astor Eyeshadow 600 Parma - looove it! Nu cred ca a fost vreo zi in care sa nu-l folosesc, iar combinatia cu cel de la Essence imi place la nebunie! Am facut poza separat ca sa vedeti nuanta mai clar :)


Essence Natverturista Eyeshadow 01 Barefoot through the moss - nu cred ca se vede bine in poza, dar e un fard baked, combinatie de verde cu auriu :)

NYX Eyeliner Teal - cum am spus, vine vara, incep sa folosesc iar creioanele colorate de care ma feresc in timpul iernii.. Don't know why..

Vichy Dermablend 25 Nude - Nu m-a incantat ca fond de ten, dar ca si corector anticearcane e foarte bun! Il combin de obicei cu cel de la Oriflame, pentru ca nuanta e putin prea inchisa pentru tenul meu.

Oriflame Studio Artist Concealer Light - nu-mi mai place decat in combinatie cu Dermablend, dar n-as renunta la el :D

Avon Advance Techniques Dry Ends Serum - l-am ascuns in spate ca sa nu se vada chiar atat de bine ca recipientul e.. gol :D Need to refill a.s.a.p.!

Deodorant Fa NutriSkin - "Told you it was good for summer" :D Mi-a fost recomandat de o prietena si nu m-a dezamagit pana acum.


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

duminică, 29 aprilie 2012

Women On Web (wow) 2012

Hey ♥

Vinerea trecuta am fost prezenta la conferinta Women On Web 2012, pentru prima data de altfel :) Nu mai participasem la o astfel de conferinta inainte si eram tare curioasa cum va decurge, am fost bucuroasa cand mi-am primit invitatia pe mail.

A inceput undeva in jurul orei 14:10 si a durat pana la ora 18:00. Din pacate, n-am putut sa stau mai mult de ora 16, dar pana atunci, mi-a placut si as mai participa la asa ceva pe viitor :) Intrunirea a avut loc la Hotelul Howard Johnson, in Bucuresti.

Dintre cei care au vorbit in intervalul cat am fost prezenta, cel mai mult mi-a placut Tudor Chirila, contrar asteptarilor mele. Pentru ca nu am fost niciodata si nu sunt fana a lui, pentru ca nu mi-a placut niciodata in mod deosebit de el, am crezut ca va fi cel mai plictisitor.. A vorbit foarte frumos si coerent din punctul meu de vedere si a reusit sa-mi mentina atentia pentru cele 30 de minute cat a stat in fata, fara sa ma plictiseasca.  Lucru greu de indeplinit, pentru ca imi pierd interesul rapid cand vine vorba de discursuri, ma cunosc destul de bine.

Am reusit sa prind si discursurile Emiliei Popescu, Amaliei Enache si al lui Cristian Lupsa (Decat o Revista)..  Desi nu prea s-au axat atat de mult pe "women on web" cel putin nu cat ma asteptam eu, a fost interesant, dar zau ca eram deja obosita aproape de ora 16 si imi pierdusem rabdarea. Nu stiu daca as fi rezistat pana la sfarsit, pana la 18, dar cei care urmau sa vorbeasca pareau destul de interesanti, chiar daca nu ii stiam.

A fost o experienta frumoasa, dar scurta pentru mine pentru ca am fost nevoita sa plec.. Mi-ar placea sa mai particip la astfel de evenimente, cu ocazia asta am intalnit-o si pe Mona (FromMonaWithGloss), si m-am revazut cu Andreea, Jules si Mirela. You've all looked great, girls! :D

Si au primit feedback! Fetele prezente in sala nu s-au abtinut de la a adresa intrebari si a-si astepta raspunsurile :) Conferinta a putut fi urmarita in online, live, din pacate nu am reusit sa prind linkul pentru a-l publica pe blog, dar poate exista inregistrari si veti putea vedea in cateva zile cum s-a desfasurat totul.

Imi pare rau ca nu au fost prezente mai multe bloggerite din sfera "beauty", m-as fi asteptat sa ma mai intalnesc si cu alte fete acolo, dar poate la evenimentele viitoare, vor afla din timp si vor fi prezente. Nu am reusit sa fac nicio poza pentru ca am reusit performanta de a-mi strica aparatul :( Sorry for that.. Sigur gasiti cateva la Mona :D


Voi ce parere aveti de astfel de conferinte/evenimente? Ati merge?


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

joi, 19 aprilie 2012

Review: Vichy Dermablend

Hey ♥

Am ramas datoare cu review-ul pentru fondul de ten Vichy Dermablend asa ca, cu cateva luni intarziere, here it is :D Partea buna e ca am avut destul timp la dispozitie sa il folosesc si sa il testez, astfel incat m-am convins cu tarie despre ceea ce poate face si ceea ce nu. Sper sa va fie de folos si va anunt de pe acum ca imi cer scuze daca va plictiseste atata text (incerc sa acopar cat mai multe puncte), dar daca va intereseaza subiectul, presupun ca textul e bun :D


Descriere neoficiala: Fond de ten Vichy Dermablend
Ce promite: "Acopera eficient si de lunga durata imperfectiunile tenului, in timp ce asigura un efect anti-masca si un finish natural"
Face? Da si nu.
Parere personala: E pentru prima data cand testez un fond de ten cu acoperire mare si care promite atat de multe, asa ca scriu din perspectiva unei fete care a avut asteptari mari de la produsul testat.

Ca si probleme ale tenului, ma confrunt in special cu roseata si cateodata, vechile probleme (acnee regresiva) sau cosulete mici in anumite (you know) perioade ale lunii. Bineinteles, nu duc lipsa nici de cearcane adanci, doar sunt studenta. M-am asteptat sa acopere foarte bine imperfectiunile pe care le am si in principiu, am fost multumita.

Imi place in special senzatia pe care mi-o ofera puterea de acoperire. Promite sa acopere tot si o face cu brio! Reusesc de multe ori sa obtin efectul asta si cu Aerateint (Vichy), dar doar daca insist pe zonele respective, in special cand vine vorba de cearcane. Totusi, cu Dermablend, nu a fost nevoie sa aplic un corector in plus peste pete pentru ca le-a acoperit suficient de bine.



Rezistenta pe ten mi se pare ok, nu e rezistent la transfer, desi am impresia ca este mentionat la un moment dat lucrul asta in reclama, dar nici nu mi-a alunecat de pe ten. E foarte important sa tineti cont de faptul ca formularea produselor pe care le folositi pentru ten ajuta la rezistenta machiajului (daca folositi o crema hidratanta pe baza de apa, folositi un fond de ten tot pe baza de apa - aflati asta de pe eticheta produselor pe care le aveti). Pe Dermablend scrie 16h, mie mi-a rezistat 10h, in conditii de umezeala, deci am fost multumita la capitolul acesta. Este pe baza de apa, fiind primul ingredient de pe lista, iar eu l-am folosit in combinatie cu o crema hidratanta pe aceeasi baza.

Cantitativ, 30ml. Despre raporturile calitate/pret/cantitate pot sa spun ca sunt foarte ok, avand in vedere ca aplic mult mai putin Dermablend decat Aerateint pentru a obtine efectul dorit. (il compar inevitabil cu fondul de ten pe care il folosesc deja de 1 an si jumatate)

Consistenta este usor cremoasa, desi este un fond de ten lichid. Suficient de hidratant, pentru tenul mixt/gras, nu stiu cum arata pe un ten uscat, dar nici nu l-as recomanda foarte tare pentru ca are un efect matifiant.

Ca si corector (anticearcan) este extraordinar, il amestec cu un corector lichid doar ca sa ii modific consistenta putin, dar imi asigura o acoperire foarte buna.

Nu-mi place mirosul. Miroase ingrozitor a plastic! Aplicat pe ten, isi pierde "calitatea" asta, dar pana atunci apar ceva probleme, daca sunteti sensibile.

Nu m-am asteptat nici macar o secunda sa aiba efect natural pe ten si bine am facut. Un fond de ten cu acoperire atat de mare ca Dermablend nu o sa arate niciodata natural, indiferent de canitatea aplicata; se observa foarte clar, iar efectul de masca, well, e prezent si foarte evident, in special datorita finishului mat. Am citit reviewuri in care se scria ca nici nu se observa pe ten si e foarte light. Asta e natural? Not to me. (poza e in lumina naturala)


Light? Nu. Cat timp l-am purtat pe tot tenul (nu ca anticearcan) m-am simtit incarcata, abia asteptam sa ajung acasa sa ma demachiez.. Si lucrul asta s-a vazut si a doua zi, cand mi-am dat seama ca nu-mi lasa tenul sa respire. Non comedogenic? Not for me, thank you, a doua zi a trebuit sa ma "lupt" cu micii monstruleti si cu greu am scapat de ei.

Overall e ok. Dar atat, ok. Nu e un produs pe care sa il folosesc zi de zi, nu e un fond de ten pe care l-as introduce in machiajul de rutina pentru ca e mult prea "greu". Prefer ceva mai light, care, chiar daca nu asigura acoperirea pe care Dermablend o asigura, macar imi lasa tenul sa respire si arata natural.

Totusi, daca aveti o sesiune foto, de exemplu, mi se pare un produs foarte folositor; in fotografii, in special in cele cu blitz, nu se observa efectul de masca si in general, in studiourile foto, lumina este artificiala.

A fost un produs controversat, despre care s-a vorbit mult si a creat multe asteptari odata cu lansarea lui in Romania. Eu le multumesc celor de la Vichy ca mi-au dat ocazia sa-l testez si sa-mi exprim parerea despre Dermablend, dar mie, ca fond de ten, nu mi s-a potrivit. O sa am ceva de munca la acordarea notei, deoarece ca si corector, este super!



Recomand sau nu.. Tind spre nu, pentru cele care isi cauta un fond de ten pentru machiajul de rutina, si da, petru cele care cauta ceva pentru machiaje de durata si impecabile din punct de vedere fotografic (nunti, sesiuni foto, etc). Ca anticearcan, m-am exprimat deja, dar cantitatea (30 ml) e prea multa pentru cat de putin se aplica, si expira inainte sa fi consumat macar jumatate din el.

Pret: 90 lei, dar puteti gasi diverse reduceri.
Unde il gasiti?
Farmacii.
O sa mai cumpar?
Nu.
Nota: 8/10

Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

miercuri, 18 aprilie 2012

Tag: Pacatele frumusetii

Hey ♥

Forgive me, Father, for I have sinned. 
Am primit acum cateva luni un tag care circula pe vremea aceea in blogosfera.. Imi cer mii de scuze fata de bloggerita care m-a taguit, am cautat-o, dar nu am gasit :( Chiar nu mai am idee cine a facut-o, dar ii multumesc ca s-a gandit la mine.. Si bineinteles, scuze ca am intarziat atat de mult cu tagul..

Nu voi mentiona pe nimeni pentru tag, dar daca va face placere si nu l-ati completat deja, va invit sa o faceti :)


1. LACOMIE - Care este cel mai ieftin produs cosmetic pe care il ai? Si care este cel mai scump?
Cel mai ieftin produs cred ca este orice produs ELF din gama Essential (8 lei), iar daca si ojele intra in categoria asta, atunci o oja de la Golden Rose (4 lei). Cel mai scump produs este fara dar si poate fondul de ten Vichy Aerateint (70 lei).

2. MANIE - Care este produsul cu care te afli intr-o relatie de iubire/ura? Ce produs a fost foarte greu de gasit?
Iubire/ura trebuie sa fie paletele de la Sleek.. Unele pastilute sunt extraordinare, altele ugh! Nu foarte greu de gasit, dar greu de obtinut a fost concealer-ul de la NYX :)

3. POFTA - Care este cel mai delicios produs cosmetic/ingrijire corporala?
That's funny, dar chiar nu mai detin niciun produs care sa miroasa "delicios" pentru ca in ultima perioada le prefer pe cele parfumate.. Dar unul delicios de care imi amintesc e untul de corp de la Fennel cu castravete si pepene galben.

4. LENE - Ce produs neglijezi din cauza lenei?
It has to be.. crema de maini. Ori uit, ori mi-e groaznic de lene sa o scot tot timpul din geanta :))

5. MANDRIE - Ce produs iti da mai multa incredere in tine?
As fi tentata sa spun fond de ten sau corector, dar ma gandesc cat de bine ma simt cand ma uit in oglinda dupa ce aplic rimelul.. Asa ca produsul care imi da cel mai mult incredere in mine este rimelul :D

6. RAVNA - Ce atribute gasesti atragatoare la sexul opus?
Simtul umorului, categoric.

7. INVIDIE - Ce produse ti-ar placea sa primesti cadou?
Ma abtin sa nu scriu o lista luuunga pe care o gasiti si pe pagina de blog in stanga, la Wishlist. Dar un anume produs trebuie sa-l mentionez pentru ca, desi nu apare in lista de care va spuneam, e in frunte, Givenchy Ange ou Demon Le Secret Eau de Parfum


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

marți, 17 aprilie 2012

Campanie: Veni, Vidi, Vichy :)

*long text!*

Hey ♥

Ati vazut probabil in ultima perioada, postarile cu Normaderm de pe blogurile de beauty si v-ati pus la curent cu noua campanie Vichy :) Am vrut sa particip si eu asa ca m-am pus pe "povestit" (pe scurt, ce-i drept) problemele pe care le am cu tenul.

Pentru inceput, trebuie sa mentionez ca tipul tenului meu e unul mixt, cu zone normale si altele uscate.. I know, tipul ala de ten caruia i se potrivesc putine produse.

My story

Am avut probleme cu acneea din clasa a 10a, acum mai bine de 8 ani a inceput si incerc sa o tin in frau atat cat pot. N-am avut probleme grave, dar cu perioade in care imi era mai rau sau mai bine.. N-am stiut cum sa o tratez atunci, nici nu existau atatea mijloace de informatii in legatura cu asta si a trebuit sa ma descurc cu cat stiam la momentul respectiv.

Dupa 2 ani de tratamente topice (locale), am descoperit de fapt ca sufeream de acnee pe fond hormonal, asa ca am tratat-o pe cale generala, cu medicamente hormonale. 4 luni mai tarziu, tenul arata extraordinar de bine, nu-mi venea sa cred, asa ca am continuat tratamentul si m-am bucurat de rezultate. Insa am revenit la rutina de ingrijire de dinaintea tratamentelor si nu am mai acordat atentie produselor pe care le foloseam pentru ca eram convinsa ca problemele aparusera doar din cauze hormonale. Dupa 2 saptamani, mi-au reaparut problemele, desi inca eram in tratamente si foloseam produsele in rutina zilnica. Atunci mi-am dat seama ca tenul meu este de fapt sensibil si are nevoie de mai multa atentie decat cel al prietenei mele care avea un ten curat, indiferent ce aplica. M-am intristat, dar am mers mai departe, cautand si testand diverse produse destinate tenului sensibil..

De multe ori, de-a lungul anilor, am primit critici in privinta produselor pe care le folosesc pentru fata, prea multe creme, prea mult machiaj, mi-am stricat tenul singura, etc.. Some of you might know :( Dar stiu ca doar cineva care are un ten asemanator cu al meu intelege de fapt cat de greu e sa il mentin cat de cat curat si ca nu orice as aplica, imi prieste..

Despre Normaderm

Am citit despre campania Vichy si am fost foarte interesata de noua crema Normaderm, pentru ca am incredere in produsele lor. Odata cu ei, am descoperit un fond de ten care sa mi se potriveasca si care sa ma ajute sa-mi mentin tenul curat si sa nu fie incarcat de-a lungul zilei, am gasit un gel de curatare bun, care imi asigura o demachiere completa si sigura, am descoperit apa termala.

Nu cred in reclame si in publicitate si cele care ma cititi de ceva timp, stiti asta. Trebuia sa prezint crema Normaderm, dar.. ce pot sa spun despre ceva ce nu am testat niciodata? Ma atrage ideea de dermatocosmetic, da, pentru ca este un produs hipoalergenic, lucru care diminueaza efectele negative care ar putea aparea in momentul contactului produsului cu tenul, iar faptul ca este noncomedogenic mi se pare foarte ok! Pana acum, am fost multumita de produsele Vichy pe care le-am incercat si am revenit mereu la ele dupa ce le-am terminat.

Produsul in sine promite multe (corecteaza imperfectiunile, porii dilatati, roseata, luciul, petele). Mi-ar placea sa cred ca este atat de eficient, mi-ar placea sa il testez pentru ca folosesc si alte produse Vichy si, cum am scris si mai sus, am incredere in ei si in felul in care isi formuleaza produsele pentru nevoile fiecarui tip de ten.

A trebuit sa aleg un blog deschis in campanie pentru a participa si, desi am avut 6 fete din care sa aleg, mi-a fost greu, pentru ca toate imi sunt dragi si le citesc mereu. Am ales-o pe Koko pentru ca o admir foarte mult pentru puterea de care da dovada si devotamentul ei fata de blogul pe care il scrie. La fel si restul bloggeritelor din campanie, dar a trebuit sa aleg pe cineva. Puteti sa cititi si articolul ei despre Normaderm si sa participati in campanie, fie ca cititori, fie ca bloggerite :)


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

sâmbătă, 14 aprilie 2012

NOTW: Happy Easter!

Hey ♥

AS: Mi s-a stricat aparatul foto asa ca daca observati defecte pe poze, sa stiti de la inceput :( Sper sa-l pot repara..

N-am mai facut de mult timp un "Nail of the Week" asa ca profit de noua achizitie si va arat ce nuanta o sa port in ziua de Paste si in saptamana ce urmeaza :) Am vrut sa-mi fac modelul cu iepuras pe care sunt convinsa ca l-ati vazut deja pe alte bloguri sau filmulete pe Youtube, dar cu doua maini stangi, am zis pas si am ramas la o manichiura simpla..

Vreau sa va urez tot acum Sarbatori fericite alaturi de familie si prieteni, alaturi de cei dragi voua, Paste fericit si lumina in suflet sa aveti! Si bineinteles, sanatate, bucurii si noroc tot restul anului!

PS: sa nu faceti exces de mancare zilele astea, keep it light :)

Pentru unghii am folosit Rimmel London I ♥ Lasting Finish 170 Lively Lilac
Oja galbena e urmatoarea la rand :P


Toate pozele sunt facute la lumina artificiala, prima fara blitz, urmatoarele 2 cu blitz :)





Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

miercuri, 11 aprilie 2012

Castigatoare Essences by Coty

Hey ♥

Stiu ca s-a lasat asteptata postarea asta, am un program ceva mai incarcat zilele astea din cauza pregatirilor de Paste si sunt convinsa ca si voi la fel :) 

Ieri am incheiat giveaway-ul sponsorizat de cei de la Essences by Coty, carora le multumesc din nou pentru atentie :) Au fost 60 de inscrieri, nu am verificat fiecare inscriere in parte, ci doar castigatoarea, asa cum fac de fiecare data.. M-am bazat pe incredere ca fiecare dintre participanti s-a inscris corect.. 

M-a deranjat foarte tare faptul ca majoritatea nu au putut citi pana la capat regulile. V-am rugat cu litere mari si bolduite sa nu va lasati adresele de mail in cometariul de inscriere. Nu am numarat cate adrese de mail apar pe pagina respectiva pentru ca probabil as fi fost si mai dezamagita, dar am trecut cu vederea :)

Sa nu credeti ca nu am citit fiecare comentariu in parte. Am pus o intrebare si m-am asteptat la raspunsuri sincere din partea voastra. Unele au fost, altele mai putin, ati considerat intrebarea o regula in plus pentru giveaway, dar eu am scris-o cu un scop, si chiar daca am ales cu random.org, am facut propiul meu clasament :) 

Am ales cu random un numar apoi am numarat de sus in jos (de la cel mai vechi comentariu la cel mai nou) pana am ajuns la comentariul castigator.


Felicitari! O sa iti trimit un mail sa te anunt, asa cum am spus, si astept raspunsul tau cu datele :)

Va multumesc pentru participare si va astept si alta data, poate cu un alt premiu la fel de frumos ca cel de acum. 
Paste fericit!

Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

luni, 9 aprilie 2012

Tag: Cat costa fata ta?

Hey ♥

Am vazut acum ceva timp un tag dragut prin blogosfera si am vrut neaparat sa-l fac si eu :D L-am vazut intai la Ami, si apoi la Choco

Ce trebuie sa fac? 
Sa adun preturile tuturor produselor pe care le folosesc intr-o zi pentru machiajul fetei.

AS: Tagul nu are scopul de a ne lauda cu produsele folosite sau cu preturi mari, ci doar pentru fun :)

Zilnic, tind sa schimb produsele, in special fardurile.. Asa ca am decis sa fac tagul adunand produsele folosite astazi; in unele zile, pretul poate varia :) Hai sa vedem cat a costat fata mea astazi: (preturile sunt scrise cu aproximatie)
  • Crema de fara Elmiplant pentru ten uscat - 16 lei
  • Apa termala Vichy - 20 lei
  • Fond de Ten Vichy Aerateint nr. 23 - 70 lei
  • NYX Concealer in a jar, nuanta Light - 17 lei
  • Oriflame Studio Artist Concealer - 9 lei
  • Pudra Astor AntiShine Mattitude - 35 lei
  • NYX Blush (Peach) - 20 lei
  • Rimmel Eyebrow Pencil - 12 lei
  • Essence Eyeshadow Base - 15 lei
  • L.A Colors Eyeshadow Palette (Traditional) - 7 lei
  • Avon Quad (Sandy Corals) - 17 lei
  • Sleek MakeUp (Au Naturel) - 35 lei
  • Sleek MakeUp (Original) - 35 lei
  • NYX Eyeliner (Moss) - 8 lei
  • Oriflame Wonder Lash Mascara - 11 lei
  • Astor Big & Beautiful Boom Mascara - 30 lei
  • Avon Color Trend Mono (Frosty Beige) - 8 lei
TOTAL: 365 lei

Cel mai mult am investit in produsele pentru ten, clar mult mai scumpe decat restul pe care le folosesc, pentru ca mi se par cele mai importante si cele care imi influenteaza cel mai mult aspectul tenului. 

Trebuie sa mentionez ca din fiecare paleta de farduri am folosit doar o singura nuanta din fiecare paleta de 12, in cazul Sleek si LA Colors, si din cele 4, in cazul quadului de la Avon. Sa nu va imaginati ca am avut cine stie ce combinatie de culori :))

E de la sine inteles ca pretul platit pentru toate produsele nu este valabil pentru o singura zi, intrucat produsele le folosesc de mai multe ori, iar unele dintre ele deja le am de cateva luni. Preturile sunt, evident, pentru intreaga cantitate de produs in cazul fiecaruia, nu raportat la o singura folosire :)

Mi-ar placea sa vad tagul asta la mai multe bloggerite, sunt convinsa ca e amuzant si pentru ele sa "puna un pret" :) Daca aveti chef si rabdare, faceti si voi o mica adunare a produselor folosite intr-o zi si lasati-mi un comentariu. Sunt curioasa la ce rezultat ajungeti :D


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

duminică, 1 aprilie 2012

Review: Kallos Flat Iron Spray

Hey ♥

Nu-mi amintesc sa mai fi facut reviewuri vreunui produs pentru par pe blog, asa ca that's a first! Sper sa va fie folositor, stiu ca multe dintre voi ati fost curioase la postarea cu topul celor 5 produse sub 10 lei si, dupa ce am postat pe pagina de produse in testare despre spray-ul asta, am primit multe intrebari cu referire la el.


Descriere neoficiala: Kallos Flat Iron Spray Protection
Ce promite: "Protejeaza parul de caldura emanata de uscator sau ondulator. Pastreaza echilibrul natural al parului astfel incat acesta sa nu se usuce."
Face? Da.
Parere personala: Trebuie sa mentionez ca am fost foarte sceptica atunci cand l-am cumparat si am facut-o mai mult din curiozitatea de a incerca un produs pentru protectie termica, nicidecum pentru ca mi-ar fi fost recomandat sau ca as fi citit reviewuri despre el. Mi-a depasit asteptarile, insa nu pe partea pe care ma asteptam sa o faca, ci din alt punct de vedere, la fel de important ca protectia termica.

Imi place ca aplicarea se face extrem de usor si nu dureaza decat cateva secunde. Nu trebuie sa astept sa se usuce inainte sa aplic ondulatorul sau placa de intins parul, ceea ce mi se pare comod, avand in vedere ca mereu sunt pe fuga la capitolul "hairstyle".


Ambalajul e foarte simplu si imi place ca nu e incarcat deloc cu fel de fel de informatii inutile, imagini in exces sau alte chestii. Flaconul are 200ml si deja il folosesc de ceva timp (cred ca l-am cumparat prin octombrie, dar am inceput sa il folosesc prin decembrie), am consumat un sfert din el. Il aplic numai pe varfuri, atunci cand imi intind parul (pentru ca e singura sectiune din par care necesita placa) sau pe toata lungimea, dar evit radacinile, cand folosesc ondulatorul.

Mirosul mi s-a parut deranjant la inceput, dar m-am obisnuit pe parcurs si, dupa ce se usuca, nu se mai simte absolut nimic. Which is good, imi place sa simt doar parfumul balsamului :D

Am zis ca mi-a depasit asteptarile dintr-un anume punct de vedere si nu din cel in care a fost de fapt creat. Nu stiu cata protectie impotriva caldurii ofera parului, cert e ca varfurile despicate tot mai exista dupa 2 luni de la tuns (nu ma asteptam nicicum sa impiedice despicarea lor, dar..), singura diferenta atunci cand il folosesc este ca parul nu se mai "incinge" atat de tare de la placa/ondulator.

Cu ce m-a uimit de fapt? Pastreaza parul indreptat sau onduleurile foarte mult timp! Tot mai folosesc un fixativ dupa ce termin, dar cand folosesc inainte si sprayul de la Kallos, trebuie sa recunosc, parul e drept de dimineata pana seara, indiferent de nivelul de umiditate (daca ma ploua in cap, imaginati-va ca nu tine :))), a doua zi e ok, nu trebuie sa folosesc iar placa.. Am firul destul de subtire, s-ar putea sa fie si din cauza asta, nu stiu daca efectul asta se vede si pe firul de par mai gros. 

Pretul.. needless to say, il gasiti mai jos; foarte bun raportul calitate/pret (pentru mine!)

Nu-mi place ca imi usuca varfurile.. Stiu ca scrie pe el (roz pe alb) ca nu usuca parul, dar prima data l-am folosit si inainte de foehn si imi simteam parul sarmos, tern, desi folosisem un ser pentru par uscat de la Avon, iar firul meu natural e foarte.. sleek. La fel si in urmatoarele dati in care l-am folosit si chiar si acum mai observ.. Varfurile sunt mai uscate decat restul parului.


Daca il aplic pe mai mult de jumatate din lungimea firului, parul are tendinta sa se ingrase mai repede sau cel putin il simt mai incarcat.. Si avandu-l foarte fin, isi pierde din volum si sta lipit de cap. La fel, si daca folosesc o cantitate mare, a little goes a long way si efectul e acelasi, chiar daca folosesc mai putin.

Mirosul e destul de intepator atunci cand il aplic, dar am scris si mai sus, dispare sau cel putin e foarte estompat, dupa ce se usuca.

Overall e un produs foarte bun si imi place mult. O sa il recumpar cu siguranta, un alt produs de genul nu imi face deloc cu ochiul, vreau sa raman la acesta. Ce-i drept, imi asigura exact ce imi doream, mai mult decat protectie termica, sa nu se mai onduleze varfurile atunci cand il port drept, iar onduleurile sa tina toata ziua, nu 2h pana sa ajung unde am treaba.

De recomandat.. Ca orice produs si cu riscul de a ma repeta, poate sa nu aiba acelasi efect la voi. Mie mi-a mers foarte ok cu el, n-am observat nicio modificare a parului wow, dar sunt multumita. Si daca imi asigura sau nu protectie termica.. Sa fim serioase, dupa parerea mea, ceea ce asigura protectie termica e incetarea folosirii produselor respective (placa/ondulator/foehn), restul e marketing :) Dar pentru pretul asta.. ce aveti de pierdut? :)


Pret: Daca nu ma insel (pentru ca am uitat exact pretul), a fost in jur de 9 lei / 200ml.
Unde il gasiti?
Eu l-am cumparat din DM.
O sa mai cumpar?
Da.
Nota: 9/10

PS: M-am gandit mult daca sa ii dau 9 sau 10, pentru ca sunt multumita de el, v-am mai spus, dar maximul e greu de atins si mie mi-e greu sa trec peste faptul ca varfurile mele sunt putin mai uscate ca de obicei :)


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.