sâmbătă, 31 martie 2012

March's Faves

Hey ♥


Obisnuiam sa fac astfel de postari la inceputul lunii consecutivei celei ale carei produse preferate le prezentam, dar m-am gandit ca ar fi mult mai ok daca as incerca sa fac postarile de genul acesta inainte ca luna respectiva sa se termine.. Pe langa faptul ca am cele mai mari sanse sa uit in luna urmatoare, asa macar stiu sigur o chestie :D

Stiu ca nu am mai adunat de ceva vreme produsele preferate la sfarsitul lunii, dar de cand mi-am pierdut toate datele si implicit si imaginile deja pregatite pentru genul asta de postare, parca mi-am pierdut si din entuziasm.. Si bine, si putina lene sa refac imaginile :)



Sper sa va fie folositoare postarea si sa gasiti produse interesante. Eu le-am folosit cel mai mult in martie si imi plac la nebunie.

Sleek Makeup - The Original : Nu se vede foarte folosita, dar de cum a venit primavara, am inceput sa folosesc in special culorile pe linia inferioara a genelor :D



NYX Blush - Peach : E nuanta perfecta de blush, cred ca am mai spus-o de nenumarate ori pe blog, sunt deja la al 2lea si mai am unul de rezerva.



Essence Primer - I love Stage : Nu cred ca l-am testat vreodata, de cand il am, atat de intens cat am facut-o luna asta! Si rezultatul: pentru mine, e primerul perfect! (bineinteles, conteaza si fardurile folosite)




Oriflame Studio Artist Concealer - Light : Nu e extraordinar pentru cearcane, dar asigura o acoperire mai mare a fondului de ten, in special in regiunile cu tendinta de inrosire a tenului.




 Astor Big & Beautiful Boom - Black : Stiti de cand am rimelul asta? Exact exact din luna octombrie, de atunci il folosesc zilnic.. Abia acum a inceput sa dea semne ca se usuca. Loved everything about it!



B.U. - Hippy : L-am primit de Craciun si sunt tare multumita de el :) E perfect pentru primavara, vara, are o aroma foarte fresh, care mi se potriveste.



Avon Planet Spa Masca Iluminatoare si Exfolianta - Am ramas placut surprinsa de ea si intentionez sa o recumpar. Parca as incerca si altele, dar imi lasa pielea atat de fina incat nu cred ca rezist tentatiei :))




Voi ce produse ati folosit cel mai des in ultima luna?


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

joi, 29 martie 2012

Essences by Coty Giveaway

Hey ♥

La inceputul lunii martie am avut o surpriza placuta din partea Essences by Coty Romania, care mi-au trimis odata cu venirea primaverii, un colet "parfumat" :) Le multumesc tare mult, a fost un gest frumos din partea lor. Am primit, si pentru voi, un cadou foarte dragut si care sper sa va placa.




In ce consta?

1 parfum Guess Seductive I'm yours - 30ml
O agenda Elite Models Frangrances

Nu prea m-am putut abtine sa nu fotografiez agenda, e atat de frumoasa! Iar sticluta parfumului..

 


Noile parfumuri Elite le gasiti deja in magazinele care comercializeaza produse Coty, exista 4 arome diferite. Si stiu ca o sa va placa si voua denumirile lor atat de mult cat m-au incantat si pe mine:  
New York Muse, Paris Baby, London Queen si Rio Glam Girl.

Daca ar fi sa aleg unul din cele 4, London Queen ar fi pe primul loc :) In agenda, castigatoarea o sa gaseasca cateva detalii mai pe larg despre parfumuri, in special despre notele fiecaruia.

Regulile sunt simple, nu e un concurs, ci un giveaway, asa ca 1 norocoasa o sa se bucure de cadoul oferit de Essences by Coty Romania :) Va rog sa le cititi cu atentie si sa le respectati, sunt doar cateva cerinte usoare si tin foarte mult la ele!
  •  Sa ma urmariti prin GFC sau pe Facebook 
  • Sa urmariti pagina Essences by Coty Romania pe Facebook
  • Sa lasati un comentariu la postare cu urmatoarele date: numele cu care ma urmariti (fie GFC, fie FB, fie amandoua), numele cu care urmariti pagina de FB Coty Romania, raspunsul la intrebarea: Ce iti place cel mai mult primavara?
  • Cand completati formularul de comentariu in Disqus, nu uitati sa va completati si adresa de mail valida, ca sa va anunt in cazul in care ati castigat! Adresa o voi vedea doar eu. NU va lasati adresa de mail completa in comentariul propriu zis, va rog.
Castigatoarea o voi anunta pe data de 10 aprilie 2012, aleasa prin random.org (list randomizer). Fiecare participant are dreptul la o singura intrare si livrarea se face doar catre o adresa de Romania.

Daca aveti intrebari referitoare la giveaway, astept comentariile voastre.


Bafta fetelor!


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.

luni, 26 martie 2012

Rising from the ashes..

Hey ♥

Sunt curioasa cate dintre voi va mai amintiti de mine.. Ok, nu va inghesuiti, am inteles, am disparut complet, fara sa mai scriu nimic.. In ultimele luni am avut cateva probleme personale si am fost foarte ocupata.. Abia mi-am revenit dupa sesiune si abia mi-am reintrat in ritm cu noul orar, care, let me tell you, it's a mess! Sa plec dimineata si sa ajung seara acasa e foarte obositor si cele care aveti program prelungit la munca, stiti ce inseamna.. :(

Nu mai are rost sa spun cat de rau imi pare pentru faptul ca am abandonat practic de tot blogul in ultimele 2 luni.. N-am uitat de el, ba chiar incercam sa imi fac timp cateva minute in fiecare zi sa scriu, dar dupa ce am absentat atat de multa vreme, zau daca mai aveam curaj sa mai scriu.. O data pentru ca mi-am iesit din ritm si din idei, si in al 2lea rand, din cauza ca nu vroiam sa fac ceva doar "de umplutura". Asa ca am lasat de pe o zi pe alta si lasat a fost..

Am o gramada de chestii pregatite, in schimb.. Subiecte despre care vroiam sa scriu inainte sa "dispar" siiii un mic giveaway de primavara in colaborare cu Essences by Coty Romania. Sper ca o sa va placa :)

Pana una alta, asta e postarea "de umplutura", vreau sa vad, sunt curioasa, cate fete isi mai amintesc de mine.. Daca nu ma mai urmariti.. I get your point, si pe mine ma deranjeaza cand fetele dispar de pe bloguri care imi plac, dar le si inteleg, pentru ca multe renunta pentru lucruri personale foarte importante..

Eu nu am renuntat de tot, pentru ca de cand am inceput, mi-a facut placere sa scriu asa ca, trust me, you won't make me go away that easy :D Stiu ca am multe de recuperat, dar hey, incerc sa ma adaptez!

Va multumesc mult pentru mailurile pe care le-am primit intre timp, pentru mesajele de pe Facebook, am fost placut surprinsa sa le vad si sa le citesc si trebuie sa recunosc ca daca n-ar fi fost, nu cred ca mi-as fi reluat activitatea prea curand.. Thank you thank you thank you & promit sa incerc sa nu dezamagesc pe nimeni :)


PS: imi propun sa scriu 1x la 2 zile, sa vedem daca ma pot tine de promisiune :)


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.